La caminada i Cursa Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné sorgeix de la voluntat de crear un esdeveniment esportiu massiu en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus per tal de donar a conèixer la malaltia i captar recursos per a la investigació científica. La saturació d’iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de sortir de la ciutat i això ens va dur a plantejar-ho en l’entorn vinyater del grup cellerer Tomàs Cusiné. Així doncs, té lloc el Circuit del Vi que es va estrenar l’any 2014 amb el projecte al celler Tomàs Cusiné d’El Vilosell i que, posteriorment, es va ampliar amb la Cursa Cara Nord -del celler del mateix nom de la DO Conca de Barberà- i la Cursa i caminada Nocturna al Castell del Remei, que ja ha complert cinc edicions molt reeixides
 
La col·laboració de la Fundació Catalana de Lupus i la relació del propi grup cellerer amb esportistes d’elit fa possible que els participants puguin accedir al sorteig de marxandatge esportiu signat per cèlebres protagonistes de l’actualitat esportiva sensibles a la causa de la malaltia amb l’objectiu de poder obtenir més recursos per a la recerca. Així mateix, compta amb productes  d’altres importants col·laboradors. 
 
Tots els certàmens tenen una direcció tècnica esportiva que, entre altres qüestions, decideix els dos recorreguts més adients per als atletes. Per tal d’apropar l’acció solidària al màxim de gent, sempre es proposa una distància més llarga per als corredors i una menor que també es pot fer caminant.
 
I, en totes les proves, la bossa del participant conté una ampolla -obsequi del celler corresponent, per als adults- i la samarreta oficial -per als menors d’edat- i s’hi instal·la un taulell on es poden degustar alguns dels vins que s’hi elaboren.
 
Així mateix, els participants i acompanyants tenen també l’oportunitat de conèixer més sobre el lupus en la parada que instal·la la Fundació Catalana de Lupus atesa per afectats per la malaltia i voluntaris amb intenció divulgativa i de venda de material solidari .
 
De moment, el lupus és incurable; potser amb l’ajuda dels participants pot deixar de ser-ho.  Moltes gràcies!
 
 
Mireia  González Antó
Malalta de lupus, patrona de la Fundació Catalana de Lupus
Presidenta de la Fundació Castell del Remei

Classificacions Cursa Entre Vinyes:

Álbum de fotos cursa Entre Vinyes 2022

Recollida de dorsals de la 7a Cursa i Caminada Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el dorsal, la documentació de la cursa i l’obsequi oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal fins a 30 minuts abans del començament de la cursa.

  • Horari de 8.00h a 9:30 hores.
  • Ubicació: Ermita de Sant Sebastià d’El Vilosell, davant del Celler Tomàs Cusiné.

La bossa del participant inclou:

  • Ampolla de vi Vilosell de Tomàs Cusiné per als adults.
  • La samarreta oficial de la 7a edició per als menors d’edat.
  • I més obsequis que es van actualitzant.

El dorsal es durà ben visible a l’alçada del pit. Qui no el porti, no podrà agafar avituallaments ni estarà assegurat davant qualsevol accident.

L’organització pot demanar el DNI o similar per tal de comprovar la identitat del participant en el moment de recollir el dorsal.

Per a poder recollir el dorsal d’una tercera persona, cal portar una fotocòpia o imatge digital del seu DNI.

Col·laboradors 7a CURSA CURSA ENTRE VINYES CELLER TOMÀS CUSINÉ

ORGANITZA
GESTIÓ TÈCNICA
COL·LABORADORS INSTITUCIONALS
COL·LABORADORS