Política de privacitat

Aquesta política expressa com es tractarà i protegirà la informació personal de totes les persones que es relacionen amb la Fundació Castell del Remei a través d’aquest lloc web. Si us plau, has de llegir tots els apartats de l’avís legal, de la política de galetes i de la present política de privacitat abans d’utilitzar aquest web.

De conformitat amb el que disposa el Reglament UE 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril de 2016 (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, la Fundació Castell del Remei t’informa que, mitjançant l’acceptació d’aquesta política de privacitat, prestes el teu consentiment exprés, informat, lliure i inequívoc perquè les dades que proporciones, i sobre les quals s’apliquen les mesures de seguretat, tècniques i organitzatives previstes en la normativa vigent, siguin tractades per la Fundació Castell del Remei, com a responsable del tractament.

Qui és el responsable d’aquest web?

 1. Identitat del Responsable: Fundació Castell del Remei
 2. Nom comercial:  Fundació Castell del Remei
 3. NIF/CIF: G09833708
 4. Direcció: Casa-Palau. Finca Castell del Remei, 25333 Lleida
 5. Correu electrònic: info@fundaciocastelldelremei.org
 6. Activitat: Serveis Culturals

Quines dades personals es recullen en aquest web?

Per als fins establerts en aquesta política de privacitat, la Fundació Castell del Remei recopila i tracta les dades personals que es detallen a continuació, les quals dependran dels diferents productes o serveis que sol·liciti en aquest web:

Dades identificatives: nom, cognoms.

Dades de contacte: adreça postal, correu electrònic, número de telèfon mòbil.

Dades contractuals: dades d’operacions contractuals, DNI, productes i serveis adquirits, operacions financeres, dades de pagament.

Dades de navegació: adreça IP, tipus i identificació del dispositiu, tipus de navegador, domini a través del qual s’accedeix al lloc web, dades de navegació, activitat al lloc web.

Amb quina base legal es tracten aquestes dades?

Tractem les teves dades personals amb les següents bases legals:

 • L’execució d’un contracte amb la Fundació Castell del Remei, per a la contractació de serveis, publicació d’anuncis i gestió dels serveis sol·licitats.
 • El consentiment de l’usuari en relació amb el contacte, la subscripció a continguts i l’enviament de comunicacions comercials, per correu electrònic, galetes o sistemes de missatgeria.
 • L’interès legítim del responsable del tractament per protegir els usuaris del web de la Fundació Castell del Remei contra abusos i fraus en l’ús dels nostres serveis.

Amb quines finalitats tractarem les teves dades?

En aquest web, hi ha diferents formularis, i en cadascun d’ells, la informació que es reculli s’utilitzarà de la següent manera:

Formularis de subscripció a continguts: hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Les dades facilitades s’utilitzaran exclusivament per enviar el butlletí i mantenir-te actualitzat sobre novetats i ofertes puntuals, exclusives per a subscriptors de fundaciocastelldelremei.org.

Formulari de contacte: També hi ha un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contactes professionals. En aquest cas, s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre-les i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web.

Temps de conservació de les dades personals

– 6 años: Art. 30 del Código de Comercio (libros de contabilidad, facturas…).

Dades dels clients: el període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que el client contracti. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se fins a:

– 5 anys: Art. 1964 del Codi Civil (accions personals sense termini especial).

– 6 anys: Art. 30 del Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…).

-10 anys: Art. 25 de la Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

Dades dels subscriptors: des del moment que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades de potencials clients: les dades es conservaran en tot cas durant la vigència de la relació comercial establerta i, un cop conclosa, durant dos anys, a menys que l’usuari en sol·liciti abans la supressió.

Quins són els teus drets pel que fa a l’ús de les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a la Fundació Castell del Remei estem tractant dades personals que la concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió.
 • Sol·licitar-ne la cancel·lació.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Si has donat el teu consentiment per a algun propòsit concret, tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que sentis que els teus drets han estat vulnerats pel que fa a la protecció de les teves dades personals, especialment si no has obtingut satisfacció en l’exercici dels teus drets, pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: https://www.aepd.es/es.

Per exercir aquests drets, pots escriure a info@fundaciocastelldelremei.org.

Hi ha un formulari per a l’exercici dels teus drets, el pots demanar per correu electrònic o, si ho prefereixes, pots utilitzar els que ha elaborat l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.

Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats d’una fotocòpia del DNI.

Si algú et representa, has d’adjuntar còpia del seu DNI, o ha d’estar signat amb la seva firma electrònica.

Els formularis es poden presentar presencialment, enviar per carta o per correu electrònic a l’adreça del responsable que apareix al principi d’aquest text.

Accions de remàrqueting: Google Ads

A fundaciocastelldelremei.org s’utilitza Google Ads, la plataforma de publicitat de Google que permet crear campanyes i anuncis per mostrar-los en altres pàgines web. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • Allò que compren a internet i per altres canals
 • Etc.

Les dades obtingudes a través de Google Ads estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l’usuari deixa les seves dades al formulari d’aquest web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de Google amb una finalitat diferent.

Facebook Ads

En aquest web s’utilitza Facebook Ads:

Facebook Ads permet segmentar el públic per dirigir un anunci.

Gràcies a la funció d’audiències personalitzades de Facebook, es pot crear una audiència a partir de dades d’usuaris i subscriptors d’aquest web, com adreces de correu electrònic i números de telèfon. Per fer-ho, és necessari compartir les bases de dades amb Facebook per, posteriorment, crear públics personalitzats dirigint els anuncis a les persones amb perfils similars.

Per a la segmentació dels anuncis d’acord amb les Polítiques de Facebook, no s’utilitza informació personal confidencial i no es comparteix amb tercers ni amb altres anunciants, i seran eliminats per Facebook tan bon punt acabi aquest procés. A més, Facebook s’encarregarà de garantir la confidencialitat.

El sistema d’anuncis dissenyat per Facebook permet mostrar anuncis rellevants i útils sense revelar la teva identitat als anunciants, podent arribar a grups de persones amb perfils determinats.

En qualsevol moment, com a usuari, pots revocar el teu consentiment a través de https://www.facebook.com/settings?tab=ads, on pots configurar la recepció d’anuncis. Així mateix, pots indicar que no vols anuncis basats en interessos de Facebook, ni d’altres empreses, a través de l’Aliança Europea de Publicitat Digital Interactiva (European Interactive Digital Advertising Alliance, EDAA) de Your Online Choices (http://www.youronlinechoices.com/es/) o a la configuració del teu ordinador o del teu dispositiu mòbil.

Per utilitzar la funció de públics personalitzats, aquest web utilitza l’eina Website Custom Audience de Facebook, que fa ús del píxel de Facebook que marca el visitant d’aquesta pàgina web de manera anonimitzada. Si desitges oposar-te a l’ús de Website Custom Audiences de Facebook, tens la possibilitat de fer-ho a: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/.

Per a més informació sobre l’abast i la finalitat de la recollida de dades per part de Facebook i el seu posterior tractament, així com per configurar la teva privacitat, has de visitar els següents enllaços:

https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Píxel de seguiment de conversions de Facebook

Per a l’optimització de les campanyes publicitàries dels anuncis que es publiquen a Facebook, i amb finalitats estadístiques, s’utilitza el píxel de seguiment de conversions de Facebook Inc., 1601 s. California Ave, Palo Alto, CA 94304, que rastreja les accions dels usuaris després de fer clic en un anunci.

Les dades que s’obtenen a través d’aquest píxel són anònimes i no fan referència a persones físiques identificades, ni s’emmagatzemen, ni es creen perfils amb les seves dades personals.

Aquestes dades poden ser emmagatzemades i tractades per Facebook, i aquest pot vincular aquestes dades amb el teu compte de Facebook i també utilitzar-les per a finalitats publicitàries pròpies d’acord amb la política d’ús de dades de Facebook que trobaràs a https://www.facebook.com/about/privacy/, recentment actualitzada a https://www.facebook.com/about/privacy/update.

Pots permetre a Facebook i als seus socis la inserció d’anuncis publicitaris dins i fora de Facebook, i per a aquests fins es pot emmagatzemar una galeta al teu ordinador.

Notificació i declaració de bretxes

A la Fundació Castell del Remei prenem mesures de seguretat adequades al nivell de risc per protegir la informació personal contra pèrdua, ús indegut i accés no autoritzat, divulgació, alteració i destrucció, tenint en compte els riscos que comporta el processament i la naturalesa de la informació personal; no obstant això, si la Fundació Castell del Remei determina que les dades dels seus serveis han estat malversades (fins i tot per un empleat de la Fundació Castell del Remei), han estat exposades per una bretxa de seguretat o adquirides de manera incorrecta per un tercer, se’t informarà immediatament d’aquesta bretxa de seguretat, apropiació o adquisició indeguda.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines utilitzades en aquest web per gestionar dades són contractades per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, la Fundació Castell del Remei comparteix dades amb els següents proveïdors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Proveïdors de serveis externs (per exemple, serveis de processament de pagaments, processament de comandes, anàlisi, gestió de campanyes de màrqueting, gestió de llocs web, i distribució de correu electrònic i altres proveïdors de serveis similars) a fi que aquests puguin realitzar funcions comercials en nom de la Fundació Castell del Remei.

Poden tenir accés a aquest web de manera ocasional l’empresa de desenvolupament i manteniment web, o la d’allotjament. Ambdues tenen signat un contracte de prestació de serveis que les obliga a mantenir el mateix nivell de privacitat que s’aplica als tractaments realitzats en aquest web.

Qualsevol transferència internacional de dades derivada de la utilització d’eines o proveïdors de serveis, estarà adherida al conveni Privacy Shield, que garanteix que les empreses de programari nord-americanes compleixen les polítiques de protecció de dades europees en matèria de privacitat, secret i seguretat de les dades.

 • Eina de màrqueting per correu electrònic.

Secret i seguretat de les dades

La Fundació Castell del Remei es compromet a l’ús i tractament de les dades personals de l’usuari, respectant la seva confidencialitat, d’acord amb la finalitat d’aquestes; així com a complir la seva obligació de conservar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

(Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura; és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i l’usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.)

La Fundació Castell del Remei no pot garantir la absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet, ni, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a aquestes per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, la Fundació Castell del Remei s’assegurarà que qualsevol persona autoritzada per la Fundació Castell del Remei per processar les dades del client (inclosos el seu personal, col·laboradors i proveïdors), tindrà l’obligació adequada de confidencialitat (ja sigui per deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se’n, la Fundació Castell del Remei haurà de notificar al client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’incident de seguretat, tal com es conegui, o quan el client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que enviïs a fundaciocastelldelremei.org, exonerant la Fundació Castell del Remei de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o de subscripció.

Revocabilitat

El consentiment donat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a la Fundació Castell del Remei en els termes establerts en aquesta política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

La Fundació Castell del Remei es reserva el dret de modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable abans de la seva posada en pràctica.