Noticia

REEIXIDA PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ TAST 4 AL MUSEU MORERA

La publicació Tast 4 s’ha presentat amb molt d’èxit en un acte al Morera -el Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida, que ha estrenat nova seu recentment- coeditada per la Fundació Castell del Remei i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Anton Not, coordinador del Tast Aplec Literari al Castell del Remei, va presentar l’acte en què es van llegir els poemes inspirats en l’aigua de la finca de Josep Vallverdú -padrí d’honor del certamen- Amat Baró, Eduard Batlle, Pep Borrell, Anna Bou, Ramon Cardona , Montse Gort, Joan Rovira, Anton Not, Pep Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna.

L’edició compta amb les fotografies de Pep Marco de La Capsa Studio.

Els lectors convidats van ser Xavier Macià, Josep Ramon Jové, Carles Benseny, Albert Velasco, Jordi Pou, Montse Macià, Jesús Navarro, Marta Salla, Annabel Encontra, Nathalie Bittoun-Debruyne, Miquel Asensio, Nati Moncasí i Mireia  González Antó, presidenta de la Fundació Castell del Remei que també va intervenir a l’inici com Jesús Navarro, director del Morera, i Carme Vidal, directora de Publicacions de l’IEI.

Les publicacions que integren la Col·lecció Tast de l’Aplec Literari al Castell del Remei es troben a la venda a l’enoteca del celler.

Més informació sobre el Tast. Aplec Literari al castelld el Remei: https://fundaciocastelldelremei.org/cultura/#tast