transparent.png
Reprodueix vídeo

7a edició

Dissabte 25 de maig del 2024

Vine a la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei en la seva 7a edició. Tenim moltes ganes de reviure aquest esdeveniment esportiu tan excepcional que combina l’esport, la natura de l’entorn del Castell del Remei i la solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus.

Consulta el recorregut de la cursa:

Marxa nocturna 9,8 km: https://connect.garmin.com/modern/course/103222605

Cursa nocturna 13,5 km: https://connect.garmin.com/modern/course/103222523

INSCRIPCIÓ MAJORS 14 ANYS

INSCRIPCIÓ MENORS 14 ANYS

DORSAL SOLIDARI

Es podrà recollir el dorsal de les 11.00 a les 13.30 i de les 18.00 a les 21.15 hores  a Sala de Tast de La Casa dels Vins (l’enoteca del celler). 

Consulta la programació d’enguany i gaudeix des de les onze del matí (hora d’obertura de la recollida de dorsals) o abans i durant tot el dia de les possibilitats que ofereix l’estada i visita a la finca Castell del Remei.

Fes un cop d’ull al llistat de regals dels nostres col·laboradors i participa en el sorteig solidari amb la Fundació Catalana de Lupus.

Informa’t del Reglament de la prova abans d’inscriure’t a la prova.

Viu la 6a Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei des de dins

SOBRE LA CURSA NOCTURNA - CASTELL DEL REMEI

El Circuit del Vi es va estrenar l’any 2014 amb el projecte del que ha esdevingut la Cursa i caminada Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, sorgit de la voluntat de crear un esdeveniment esportiu massiu en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus per tal de donar a conèixer la malaltia i captar recursos per a la investigació científica. La saturació d’iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de sortir de la ciutat i això ens va dur a plantejar-ho en l’entorn vinyater del grup cellerer Tomàs Cusiné

Posteriorment, s’ha ampliat amb la Cursa Cara Nord -del celler del mateix nom de la DO Conca de Barberà- i la Cursa i caminada Nocturna al Castell del Remei, amb edicions molt reeixides.

La relació del grup cellerer amb esportistes d’elit fan possible que els participants puguin accedir al sorteig de marxandatge esportiu signat per cèlebres protagonistes de l’actualitat esportiva sensibles a la causa de la malaltia amb l’objectiu de poder obtenir més recursos per a la recerca.

Tots els certàmens tenen una direcció tècnica esportiva que, entre altres qüestions, decideix els dos recorreguts més adients per als atletes. Per tal d’apropar l’acció solidària al màxim de gent, sempre es proposa una distància més llarga per als corredors i una més curta que també es pot fer caminant.
 
 

I, en totes les proves, s’instal·la un taulell on es poden degustar alguns dels vins que s’elaboren i la bossa del participant adult conté una ampolla d’obsequi del celler corresponent. En el cas dels menors de 18 anys, l’obsequi és la samarreta.

Així mateix, els participants i acompanyants també tenen l’oportunitat de conèixer més sobre el lupus en la parada que instal·la la Fundació Catalana de Lupus atesa per afectats per la malaltia i voluntaris amb la intenció de fer-ne difusió.

De moment, el lupus és incurable; potser amb la vostra ajuda pot deixar de ser-ho. Participar en les curses del Circuit del Vi és una oportunitat de contribuir-hi mitjançant una divertida iniciativa lúdica, esportiva, saludable, enoturística i, sobretot, solidàriaMoltes gràcies!

CURSA I CAMINADA ENTRE VINYES DEL CELLER TOMÀS CUSINÉ (8a edició: El Vilosell (Les Garrigues), diumenge 22 d’octubre del 2023).Web de la 7a: https://fundaciocastelldelremei.org/cursa-entre-vinyes/
 

Hem recaptat

+
euros

moltes gràcies

0
Participants
0
QUILÒMETRES RECORREGUTS
0
Edicions
0
COL·LABORADORS

Col·laboradors 7a CAMINADA I CURSA NOCTURNA DEL CASTELL DEL REMEI

ORGANITZACIÓ

GESTIÓ TÈCNICA

COL·LABORACIONS

COL·LABORACIONS INSTITUCIONALS