Noticia

7a EDICIÓ DE LA CURSA ENTRE VINYES DEL CELLER TOMÀS CUSINÉ

Diumenge, 6 de novembre, al matí a El Vilosell      

A les 9.30 hores del diumenge 6 de novembre està prevista la sortida de la 7a edició de la Cursa i Caminada Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus, que se celebra a El Vilosell (Les Garrigues).

La cursa consta de dues distàncies: 7 km amb desnivell positiu de 200 metres caminant o corrent i 14 km amb desnivell positiu de 650 metres, a partir de 14 anys, només corrent.

Les inscripcions -a un preu únic de 15 euros i de 10 € per als menors de 14 anys- s’efectuen mitjançant el web www.tomascusine.com i inclouen bossa del participant, ampolla de vi Vilosell del Celler Tomàs Cusiné per a tots els corredors majors d’edat, samarreta oficial de la cursa per a tots els corredors menors d’edat, entrepà i fruita a l’arribada, degustació de vi per als adults, i l’opció de participar en el sorteig de regals.

L’esdeveniment -organitzat per la Fundació Castell de Remei i emmarcat en el Circuit del Vi- combina esport, salut, natura i enoturisme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’El Vilosell i Noel Alimentària. La gestió tècnica està a càrrec de l’Associació Esportiva Ekke.

A més de la inscripció, es pot col·laborar solidàriament amb la Fundació Catalana de Lupus adquirint el dorsal 0, fent una donació directa a l’entitat o bé comprant butlletes per al sorteig de regals entre els qual hi ha una nit per a dues persones en habitació doble al Vilosell Wine Hotel, material del pilot Isidre Esteve, dinar per a dues persones al Restaurant Castell del Remei, material esportiu, discos dels grups musicals Bredda i Uënsdei, lots de vins, visites guiades per a dues persones amb degustació de vins als cellers Tomàs Cusiné i Castell del Remei, oli…

L’entrega de dorsals, de l’obsequi i de la bossa del corredor començarà a les 8.00 hores davant del celler Tomàs Cusiné.  

Després del tancament de la meta es procedirà al sorteig de regals i a l’entrega de premis.

L’enoteca estarà oberta i també s’oferiran visites guiades al celler. Així mateix, la Fundació Catalana de Lupus tindrà una parada informativa i de venda de productes solidaris.

 

 

Castell del Remei, dijous, 27 d’octubre del 2022